12.08.2023.

18:23

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Vrlo sam sujeverna"! Tea Tairović otkrila šta nikada ne radi, da li je u tome tajna njenog uspeha!?

Enormnu popularnost, Tea Tairović krunisala je velikim solističkim koncertom na Tašmajdanu, a otkada su svojevremeno društvene mereže preplavili snimci sa veselja na kojima dobija pozamašne količine novca ponosno nosi i titulu "kraljice bakšiša".

Jednom prilikom je izjavila da je uvek znala da proceni koje pesme donose dobar bakšiš, a malo ko bi rekao da je ova pevačica sujeverna, ili se možda u tome krije tajna?

Informer

 

- Torbu ne smem da ostavljam na podu, jer neću nikad imati para. Vrlo sam sujeverna redovno kucam u drvo i nosim crveni konac-  priznala  je Tea za Grand.

Podsetimo pevačica Tea Tairović je pre dve godine na jednoj svadbi u Berlinu na zahtev gostiju pevala svoj hit čak 47 puta, zbog čega je i dobila ogroman bakšiš.

- Tea je u subotu imala tezgu na romskoj svadbi u Berlinu. Kada je zapevala "Hajde" svi su skočili i počeli da je kite evrima! Ruke su joj bile pune para - rekao je tada izvor za domaće medije tada i objasnio:

- Svi su naručivali samo tu njenu pesmu. Brojao sam, otpevala je "Hajde" 47 puta. Čuo sam na kraju večeri da je dobila bakšiš 14.000 evra.