13.08.2023.

20:04

Foto: Instagram

Džet set

"Alfa" je oživela! Jelena Karleuša konačno izbacila svih 10 pesama

S dugoočekivanim uzbuđenjem, fanovi su dočekali trenutak kada je Jelena Karleuša konačno predstavila svoj album pod nazivom "Alfa". Ovaj album donosi deset potpuno novih pesama koje su već počele da osvajaju srca slušalaca širom regiona. Nakon gotovo punih 11 godina od poslednjeg albuma, ova talentovana pevačica se vratila sa vrhunskim ostvarenjem koje je već steklo brojne pohvale.

Informer

 

"Alfa" nosi sa sobom svežinu i inovaciju, pokazujući da je Jelena Karleuša i dalje majstor u kreiranju zaraznih melodija i vrhunskih spotova. Album obuhvata raznolike žanrove i muzičke pravce, što je dodatno ojačalo njenu reputaciju kao umetnice koja se ne plaši istraživanja i izazova.

Osim što je album obeležio povratak pevačice u svet muzike, on je takođe označio i njen zreliji pristup i umetničku evoluciju. Sa zrelim izrazom i izvanrednom interpretacijom, Jelena Karleuša je pokazala da se njen talenat samo produbio tokom ovih godina.

Ovaj album nije samo muzički trijumf za Jelenu Karleušu, već i podsetnik na njenu dugogodišnju prisutnost u muzičkom svetu. "Alfa" je oživela i podsetila nas zašto je Jelena Karleuša neizostavno ime kada je reč o muzičkom pejzažu regiona.

Informer