13.08.2023.

21:08

Foto: printskrin You tube

Džet set

Novi estradni rat na pomolu, Sloba Radanović udario na Karleušu?

Muzička zvezda, Sloba Radanović je na svom Instagram profilu dao je svoj sud na nove pesme Jelene Karleuše i započeo novi estradni rat.

Kako je Sloba napisao, prvi muzičar je bio satana, nakon što je postao pali anđeo. Takođe, Sloba se zabrinuo zbog plasiranja spotova i pesama pojedinih kolega, te upozorio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju:

- Neke priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude, što ima smisla - napisao je pevač pa nastavio:

- Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikog da osuđujem, ili da omaložavam bilo čiji rad i trud.

Informer

 

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi ili vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavole i demone. Ne dozvolimo to! - napisao je Radanović.

Mnogi su pomislili da je Sloba ovo uputio pevačici Jeleni Karleuši, koja je danas jedina njegova koleginica koja je objavila kontroverzan spot, a na kostimima ima zelene rogove, za koje su mnogi u komentarima napisali da ,,promoviše sotonu". 

Informer

 

Iako Sloba nije bio direktan, po društvenim mrežama se može zaključiti da je mislio na Karleušu.