14.08.2023.

11:13

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"U zatvoru su hteli da me ubiju!" Šokantna ispovest Ace Lukasa o robiji, kokainu i razvodu!

Aca Lukas je u šokantnoj ispovesti za "Slobodnu Dalmaciju" ispričao kada mu je bilo najteže - da li tokom boravka u zatvoru, ili kada su na njega pucali, ili kad se razvodio od Sonje.

- Jednog dana mogu da vam dam intervju samo o svojim zatvorskim danima. To je tako zapetljana priča. Bilo je svega! Poput planova da me tamo ubiju i da ne dočekam izlazak živ! Imao sam sreće i onaj gore me je čuvao, iako nisam neki vernik, da se nisam našao na mestu gde je trebalo da me likvidiraju. Pola godine sam proveo u zatvoru jer su mi u ženinoj sobi našli pištolj koji je bio pokvaren, a inače sam imao u podrumu druga dva koja nisu našli. Ta vlast napravila je veliki propust - poručio je folker, ali se tu nije zaustavio:

Informer

 

- Teže od jednog i drugog bilo mi je kad sam se poslednji put razveo. Najteža situacija u životu! Ali sve se u životu prebrodi… Sa svim svojim bivšim suprugama sam ostao prijatelj - rekao je on, pa izneo životnu teoriju.

Informer

Sa Sonjom je ostao u dobrim odnosima

 - Ima važna rečenica, ne želim biti Sokrat ili Aristotel... Moj život se svodi samo na tu jednu rečenicu: "Postao sam najsrećniji čovek na svetu onog dana kad sam spoznao da je život jedno teško sra*e". Ne samo meni, nego svima. To je tako meni, tebi... Znaš, uzimao sam kokain ceo život, nisam mogao deci to da kažem. Danas im mogu reći: Nemojte to uzimati, droga je štetna - tvrdi Lukas, a na pitanje da li mu je bilo teško da izađe iz tog pakla, odgovorio je sasvim iskreno:

- Nije, jer kad sam poželeo, ja sam izašao. Uzimao sam samo kokain. Sa njima mogu da imaju probleme samo oni koji imaju mnogo love i mogućnosti da se navuku - rekao je pevač, pa se prisetio šta mu je lekar rekao.

Informer

Zbog dece ostavio drogu

- Kad mi je doktor rekao da prestanem da pijem, ja sam prestao. Tako je bilo isto i sa drogom. Imam je*enu društvenu odgovornost koju malo ko od mojih kolega ima i zato pričam o ovome. Otac sam četvoro dece, znam koliko me i druga deca vole. Ne želim da neko od njih počne da se drogira zbog mene!