Autor: S. Kostić

14.08.2023.

16:30

Foto: Promo

Džet set

Svetske zvezde pisale JK! Kardi Bi i Karmen Elektra vole Karleušinu "Takitu"!

Pesma sa kontroverznim tekstom izazvala je pažnju svetskih zvezda, koje su lično pisale Jeleni Karleuši na Instagramu.

Informer

- Kardi Bi i Karleuša su već bile u kontaktu prethodnih godina. Prvo je američka muzičarka zapratila Jelenu na društvenim mrežama, a onda je na svom Instagramu objavila video na kom JK đuska na nastupu u Ohridu. Nekoliko meseci posle toga Kardi joj je u privatnom dopisivanju pohvalila stajling. Kad je Karleuša objavila novi album, na Instagram joj je stigla poruka od Kardi: "Pa ovo je tako zarazno! Šta znači 'Takita'?! Zvuči svetski. Bravo!!!" Jelena se oduševila i ljubazno joj se zahvalila - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Informer

 

Prema njegovim rečima, tokom jučerašnjeg dana JK su pohvalile i seks-bomba Karmen Elektra i mlada latino muzičarka Anita!

Informer

- Karmen već dugo prati Karleušu na društvenim mrežama i često joj lajkuje fotografije. Kad je JK otvorila Instagram i videla poruku od nje, baš se iznenadila. Elektra joj je poslala link za pesmu 'Takita' i napisala: "Gori! Dugo nisam čula nešto ovako dobro. Svaka čast." Jelena nije mogla da veruje da joj posle Kardi i ona piše, pa joj se takođe zahvalila i poslala joj link za spot pesme "Alfa" i napisala: "Evo, vidi i ovo. Trudim se!" - otkriva naš sagovornik.

Informer

Brazilska zvezda Anita

On dodaje da joj je potom pisala i najveća brazilska zvezda:
- Anita već dve godine prati Jelenu na Instagramu, ali i njen rad. Već joj je nekoliko puta komentarisala storije. Na primer, kad bi joj se dopao Jelenin stajling, napisala bi joj: "Moderno", "Svetski"... Sad joj je pohvalila novu pesmu "Takita": "Ovo je sjajno! Brzo ulazi u uši! Treba da dođeš u Ameriku ili Brazil i pokoriš svet."