17.08.2023.

16:45

Foto: Informer

Džet set

Đole Đogani razvezao jezik o porodičnim sukobima! Denser otkrio sve o paklu droge svog brata Gagija!

Đole Đogani nije želeo da otkriva detalje, zbog utdrmanih porodičnih odnosa, ali nije mu baš bilo svejedno kada je saznao da mu je brat u paklu droge.

Informer

Od Đoleta su krili sve

- Iskreno nisam ni znao šta se dešava dok nije bilo kasno. Meni niko nije ništa ni rekao, niti je smeo da mi kaže da se dešava tako nešto. Saznao sam sve tek kad je bilo kasno i kada se on skoro izvukao iz svega toga. Prespavao sam to jer nekako nijedna informacija nije stigla do mene. Ne bih ulazio u to jer je to njegova privatna stvar. Nek priča on o tome - objašnjava denser i osvrće se na Gagijevo trenutno zdravstveno stanje.

Informer

Gagi sada živi punim plućima

- Znam da je moj brat onako zdrav čovek u smislu njegovog odnosa prema ljudima, prema okolini, u kojoj se on nalazi. On nikada neće povrediti nikoga. Komšiju neće povrediti, a kamoli svoje ljude, porodicu, familiju. On je duša od čoveka i nije mogao da se suoči sa sobom, sa nekim promenama koje se dešavaju u raznim periodima života. Ipak, on sad ima 50 i nešto. Mi se u toku života svi menjamo i imamo svoje životne priče.