17.08.2023.

18:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Svi se gasiraju i skupljaju poene preko mojih leđa"! Oglasio se Desingerica i otkrio istinu o zabrani nastupa u Republici Srpskoj!

On je istakao da je njegova dužost da prati koje vrednosti se plasiraju deci, te je izdao naredbu nadležnim odeljenjima da analiziraju sam događaj.

Informer

 

Tim povodom popularni reperi su se oglasili za Informer i poručili:

- Prvo nam je zabranjen nastup u Prijedoru, a sad i Banjaluka. Mogu da nam zabrane javni nastup ali privatna veselja ne. Problem je što smo trebali da nastupimo javno pred nekoliko hiljada ljudi na bazenima, a sada ćemo morati po klubovima privatno da radimo. Komentar je da nemam komentar, svi se nešto kače na mene, svi se gasiraju, skupljaju poene preko mojih leđa - rekao je Desingerica pa dodao da će se posvetiti politici u budućem periodu:

- Ja kad uđem u politiku to će skandal da bude, haos. Verujte mi ja ću se kandidovati, ne za presedničke već parlamentarne izbore. Siguran sam da ću skupiti brdo glasova - rekao je Dragomir za naš portal. 

Informer

 

Podsetimo, Draško Stanivuković jutros se oglasio na društvenim mrežama i rekao kako ne podržava dolazak i nastup Desingerice i Pljugice u gradu čiji je on gradonačelnik.

Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka - istakao je on.