18.08.2023.

11:20

Foto: Informer/youtube printscreen

Džet set

Pevač progovorio o nastradaloj Nizami Hećimović iz Gradačca: "Samo ovo mogu da kažem"

 

Maid Hećimović je već 10 godina poznat javnosti. Učešćem u "X Faktoru" je zaludeo Srbiju, pogotovu kada je otpevao numeru "Noć mi te duguje" Zdravka Čolića. Pevač je sada progovorio o nastradaloj Nizami Hećimović iz Gradačca.

Informer

 

- Pre 15k godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti video, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim o tome, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao je on.

- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvek bila vedra, nasmejana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju.

Informer

 

Maid je putem svog Instagram storija poručio:

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu. Ceo region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.