Autor: Informer.rs

20.08.2023.

14:40

Foto: instagram,ataimages

Džet set

Da li je to Milan Stanković odustao od monaškog života zbog Karleuše? Pevač je uradio jednu pesmu za novi Jelenin album

Nakon samo nedelju dana od izdavanja svog prethodnog albuma "Alfa", Jelena Karleuša je predstavila novi album sa simboličnim imenom "Omega". Ovaj album je takođe obeležio povratak Milana Stankovića na muzičku scenu.

Naime, iako se ranije spekulisalo da će Milan Stanković napustiti muzičku karijeru i posvetiti se monaškom životu, on se vratio u svet estrade kao autor.

Pored osam novih pesama, na kojima je uglavnom sama radila na tekstovima i kompoziciji, album sadrži i predivnu baladu pod nazivom "Ludilo".

Informer

 

Ova pesma označava povratak Milana Stankovića na estradu jer je potpisao kao autor muzike za tu baladu, koja je već osvojila srca publike, sudeći po komentarima.

Treba se setiti da su nedavno procurele fotke Milana Stankovića iz jednog manastira pored Budve. Na tim fotografijama je Milan prisustvovao svetim obredima obučen u običnu odeću - nosio je sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se prethodno spekulisalo da će se krajem avgusta zamonašiti povodom jednog važnog hrišćanskog praznika, iz manastira "Podmaine", koji je bio povezan sa tim glasinama, su saopštili da se to neće dogoditi.