21.08.2023.

07:30

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

Ana važi za najlepšu Srpkinju u Grčkoj! Unuka Đorđa Marjanovića obukla kupaći star 28 godina

Ana je veći deo svog života provela u Grčkoj, ali je rođena Beograđanka. Njen otac, poznati košarkaš, Branislav Prelević tamo je gradio uspešnu karijeru i zbog toga se cela porodica odselila iz Srbije.

Ana Prelević je jako aktivna na društvenim mrežama, a sada je jednom fotografijom oduševila sve. Ona je obukla kupaći kostim koji je njena majka nosila kada je imala 28 godina.

- Današnja fotografija dolazi sa dozom nostalgije i puno radosti. Nosim više od bodija - mamin je i nosila ga je sa 28 godina. Sećam se da ga je nosila leti! Zato mi donosi neopisivu sreću i mešavinu uspomena i smeha! Dosta sam joj „ukrala” odeće iz starih vremena, nešto me uhvatilo - napisala je Ana.

Ana se sa svega 18 goodina odselila za Veliku Britaniju, gde je krenula da studira medijsku komunikaciju  na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon što je diplomirala, vratila se kući. Ana je 2010. postala mis Grčke. Ona je pobedila je na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Ana je u Grčkoj i dalje jako popularna jer je TV lice. Osim što je voditeljka, ona se takođe bavi preduzetništvom, ima svoj brend sportske odeće. Ona se nedavno udala za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.