Autor: Informer.rs

23.08.2023.

12:03

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

Marija Šerifović najavila novi album: "Sve je spremno i spotovi su gotovi"

Marija Šerifović, istaknuta srpska pevačica i tekstopisac, ima bogatu i uspešnu karijeru u muzičkoj industriji. Njeno ime je sinonim za snažan vokalni talenat i emotivno izražavanje u pesmama. Rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu, Marija je veoma rano pokazala svoju strast prema muzici.

Najpoznatija je po svojoj pobedi na takmičenju "Evrovizija" 2007. godine, gde je sa pesmom "Molitva" osvojila prvo mesto za Srbiju. Njen izvanredan vokalni performans i emotivna interpretacija oduševili su publiku širom Evrope, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji ovog takmičenja.

Marija je takođe ostvarila uspeh u raznim muzičkim žanrovima, od balada do pop-roka. Njene pesme često istražuju teme ljubavi, bolnih emotivnih iskustava i snage. 

Pored muzičke karijere, Marija je bila i mentor u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je svojim iskustvom i veštinom pomogla mladim talentima da ostvare svoje muzičke snove.

Informer

 

Njena autentičnost, snažan vokalni izraz i duboka emotivna povezanost sa pesmama čine Mariju Šerifović izuzetno cenjenom i poštovanom ličnošću u svetu muzike.

Marija Šerifović je pre tačno 20 godina izdala svoj prvi album. Njen album "Bez Ljubavi" iz 2003. godine postao je izuzetno popularan, a njene pesme poput "Molitva", "Bol do Ludila" i "Pametna i Luda" postale su evergrin hitovi.

Ona se na svom Instagram profilu zahvalila svim ljudima, ovo je veliki dan za nju i njenu porodicu. Ali pored toga je i najavila novi album.

- Da vam kažem da je album gotov. Nove pesme su spremne, snimljeni su svi spotovi. Ja jedva čekam i radujem se prvoj nedelji Oktobra - rekla je Marija.