24.08.2023.

14:00

Foto: Shuterstock instagram

Džet set

Svi detalji Anastasijine i Gudeljeve svadbe! Evo gde i kada prave veselje i koga će sve pozvati!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj napraviće veliko svadbeno veselje u Španiji! Pevačica i fudbaler venčali su se nedavno u strogoj tajnosti u manastiru Rajinovac nedaleko od Beograda, a svečanom činu prisustvovalo je samo desetak ljudi. 

Novopečeni bračni par, međutim, neće ostaviti mnogobrojnu rodbinu i prijatelje uskraćene za veliku pravoslavnu mrsnu svadbu, koju će organizovati sledećeg leta.

Informer

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović na venčanju

- Venčanje su obavili u krugu porodice i kumova jer im je želja bila da taj čin bude intiman i bez medija. Međutim, oboje su mladi i vole velike žurke i proslave, pa su se dogovorili da obavezno naprave i veliko svadbeno veselje. Razmišljali su da li da to bude u Beogradu ili u Sevilji, gde inače oboje žive, a na kraju su se odlučili za Španiju - priča za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje da su već krenuli s pripremama:

Informer

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

- Tasa i Nemanja razgledaju hotele u kojima bi mogli da organizuju veselje i gde će biti smeštene zvanice, kojima će platiti put i boravak u Španiji. Anastasija vodi računa o najsitnijim detaljima poput dekoracije, a biće zadužena i za odabir muzike. Oboje su nestrpljivi da još jednom izgovore sudbosno "da" pred celom porodicom i prijateljima.

Za burme i haljinu potrošili 6.130 evra

Anastasija i Nemanja su za burme i njenu venčanu haljinu izdvojili tačno 6.130 evra!
- Izabrali su burme brenda "Kartije", za koje je fudbaler iskeširao 3.571 evro. Tasa na venčanju nije nosila klasičnu venčanicu, već belu haljinu marke "Lanvin", za koju je izdvojila 2.559 evra - priča izvor za Informer