25.08.2023.

13:29

Foto: shutterstock/Informer/Nikola Ristić

Džet set

Ceca otkrila ko je bio na Anastasijinom i Nemanjinom venčanju! Pevačica nikad emotivnija, progovorila i o dolasku Nikole Jokića na njen nastup

Ceca se najpre osvrnula na sinoćnji nastup u Somboru na kojem se, osim Nikole Jokića, pojavio i njen unuk Željko sa mamom Bogdanom kao iznenađenje:

Informer

- Mnogo je bilo lepo! Ne sećam se kada sam poslednji put bila u Somboru... Morali smo da odložimo zbog nevremena prethodni put, a Bogu hvala sada nas je poslužilo vreme. Skuvala sam se, sva mi je kosa mokra! Ali, imala sam najlepše moguće iznenađenje... Moja snajka, prija i moj menadžer su to sakrili od mene, da će Željko biti na mom koncertu, prvi put... Je l' tako ljubavi? Je l' ti bilo lepo, reci? - obratila se Ceca Željku.

- Da, da... - kazao je neodoljivi dečak, dok je Ceca priznala da nije imala pojma da će njen unuk doći na nastup:

- Ma, apsolutno nisam imala pojma! Vidim Bogdanu, ona se smeje, kad vidim i Željka i Danijelu... Presrećna sam bila. Stvarno je bilo neviđeno iznenađenje! Je l' znaš, baš sam se radovala kad sam te videla... Je l' znaš ti to? - obratila se folk zvezda unuku.

Osim njenog unuka, na Ražnatovićkinom nastupu bio je i Nikola Jokić za kojeg su novinari pitali Cecu da li ga poznaje odranije:

- Ne poznajemo se lično. Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam ko je on. (smeh) Nema šanse čovek da ga ne vidi, najviši je! (smeh) Sve vreme se veselio na stolici, uživao u muzici... Imala sam priliku da mu čestitam na osvajanju prstena i da mu poželim sve najbolje - rekla je Ceca.

Informer

Pevačicu su novinari pitali kako joj je bilo u Atini, gde je sa ćerkom i sestrom na utakmici bodrila zeta Nemanju Gudelja.

- Sjajno smo se provele! Doduše, kratko smo bile, jedan dan, odgledale utakmicu i super se provele. Anastasija je odmah sa Nemanjom otišla za Španiju, a nas dve smo se vratile za Beograd jer sam ja imala nastupe - rekla je folk zvezda koja je na kraju otkrila ko je bio na venčanju njene ćerke i poznatog fudbalera:

- Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno... To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top!

Na pitanje zbog čega su se venčali baš u manastiru Rajinovac, Ceca je rekla:

- To je njihova želja bila.