Autor: Informer.rs

25.08.2023.

18:55

Foto: Emitphoto/Instagram

Džet set

Oglasila se Ana Sević povodom nasilja u porodici!

Pevačica i bivša partnerka muzičara Darka Lazića uvek je stajala na strani žena i izražavala svoje protivljenje prema nasilnim muškarcima, kao i onima koji koriste nedozvoljene supstance i alkohol.

Putem svojeg Instagram naloga je redovno delila poruke podrške i apela kako bi pružila podršku žrtvama, posebno onima koje su pretrpele zlostavljanje od svojih emotivnih partnera.

Svestna kao i mnogi drugi, Ana shvata da nasilje nije samo fizički kontakt, već da psihičko maltretiranje predstavlja ozbiljno oruđe manipulacije. Zato se trudi da svojim ženskim fanovima to razjasni kad god ima priliku.

Danas je u skladu sa sve većom brojkom žrtava ona na svom profilu objavila gde sve dame mogu da se obrate ukoliko osete da su ugrožene. 

Informer

 

- Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 0112769-466, radnim danima od deseto do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova.

- Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom - napisala je veliki belim slovima Ana iza crne pozadine u nadi da će makar polovina krhkih i nezaštićenih kojima je ona uzor uzeti telefon i pronaći način da se zaštiti.

Ana Sević nasilje u porodici spominje često kao iskvaren model društva. Osnaživanje žena, kao majka ćerki Lorene i Sene, smatra izuzetno važnim, dok kao majka sina Simeona sve čini da njen naslednik izraste u kavaljera nežnog prema slabijem polu.