26.08.2023.

07:19

Foto: ATA Images

Džet set

Srpsku Šakiru godinama niko nije video! Ovako sada izgleda Indira Radić, a posle dugo vremena progovorila je o koleginici

Iako tvrde da se malo ugojila, Radićeva mnogima izgleda isto kao pre, a napravila je i atmosferu za pamćenje. S obzirom na to da je decenijama na estradnoj sceni, više je nego kompetentna da komentariše rad svojih koleginica, te je progovorila o novim albumima Jelene Karleuše koji proteklih dana privlače najviše pažnje:

Informer

- Smatram da publika i te kako donosi pravi sud. Pesme kažu sve. Ako pesma traje kratko, tu je godinu dana i više je nema, to sve govori i to je izbor publike. Pesme treba da nadžive nas, muzika nema rok trajanja i ne sme nikada da poznaje granice. Ali je lepo kada nešto ostane trajno i srećna sam što imam takve pesme, to je veliko bogatstvo - rekla je Indira i dodala da su Jelenini albumi "Alfa" i "Omega" ispred našeg vremena:

Informer

- Taj album je 22. vek. To je već svetska scena i ja Karleuši želim sve najlepše. Znam da je ona kreator i autor svega što se dešava oko nje, jer ona iza svega stoji. Maksimalno se daje za karijeru, tako da joj želim sve najbolje - izjavila je pevačica.