26.08.2023.

16:10

Foto: instagram

Džet set

Katarina Grujić zbog bolesti otkazala večerašnji nastup u Beogradu! Evo o čemu se radi

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica u našoj zemlji, Kaća Grujić, usled premorenosti zbog posla i učestalih nastupa, doživela je kolaps organizma.

Pevačica već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju, zbog čega je bila primorana da otkaže večerašnji nastup na prestoničkom splavu. Uprkos lošem zdravstvenom stanju, ona je juče, kako ne bi otkazala nastup u Tuzli, putovala, pevala i nakon što se vratila u Beograd, shvatila da nema snage za večerašnji nastup i da joj telo šalje jasan signal da mora da odmori. 

Informer

 

- Kaća je kao pravi profesionalac u Tuzli pevala nekoliko sati pod temperaturom, bez prestanka! Nije želela da razočara publiku koja je platila kartu za njen nastup! Nekoliko puta je na bini htela da se sruši i silazila je sa iste kako bi se umila i popila malo vode, ali se vraćala nazad i trudila se da niko ne primeti kako joj je! Svaka joj čast! - rekao je za Informer izvor sa lica mesta.

Osim toga, kako smo saznali, Grujićeva uveliko u studiju priprema nove pesme koje svojoj publici planira da pokoni pocetkom naredne godine.

- Okupila je sjajan i provereni tim, neki od njih su radili na njenim najvećim hitovima u karijeri. Kada ne nastupa, radi na novim projektima i jedva čeka da sve ugleda svetlost dana - rekao nam je dobro obavešteni izvor.

Informer

 

Kaća će se redovnim aktivnostima, nastupima i radu na novom studijskom albumu vratiti već za nedelju dana, kada popije terapiju koju su joj lekari prepisali.

- Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana, ali je očigledno ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda joč jača i bolja. Pripremam nove pesme, spotove, imam velike planove... a i zakazane nastupe do novembra meseca. Ovih par dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali - rekla nam je Kaca.