Autor: Informer.rs

28.08.2023.

22:20

Foto: Instagram

Džet set

Mukija odao jedan detalj! Budući muž Tanje Savić ima brak iza sebe!?

Na njegovom Instagram profilu može se videti fotografija iz 2018. godine na kojoj je pilot fotkao svoju ruku na volanu, a na ruci se vidi burma. To je jedina fotografija na kojoj se vidi simbol braka.

Bilo kako bilo, bitno je da je Muki skinuo prsten i da sada uživa u ljubavi sa našom pevačicom Tanjom Savić.

Muhamed je zaprosio Tanju u Egiptu, a par planira svoj život da započne daleko od Srbije. Pevačica i pilot planiraju da se venčaju čim se Tanja razvede od svog zakonitog supruga Dušana Jovančevića.

Informer

 

Njih dvoje su se upoznali kad je Tanja bila na turneji u Americi. Njen bivši suprug Dušan Jovančević je poručio u svom stilu:

- Lep ste par, Tanjice! Samo malo izgledaš starije od novog dečka. Neka je sa srećom - napisao joj je on u poruci.

- Dušan i ja zakonski još nismo skroz razvedeni. Jeste mi pravio probleme oko dece, provocirao i pričao svašta, ali se trudim da nastavim dalje i da to sve bude iza mene. Mislim da mi dobro ide, a po mom osmehu se sada vidi koliko sam srećna. Nema s kim me nisu povezivali, ali istina je da mi je ovo prva normalna i stabilna veza posle haosa s Dušanom. Bila sam solo, nisam htela da dam bilo kome da mi priđe sve dok nisam ponovo na muškarce gledala bez ikakvog besa - rekla je Tanja Savić.