29.08.2023.

08:51

Foto: Printscreen Instagram

Džet set

Ana Nikolić priznala da ima problem! Ponovo se oglasila nakon što je objavila fotku sa bivšim dečkom

Nikolićeva se ponovo oglasila na svom profilu na Insagramu i otkrila da je sve pobedila osim sebe:

- Pobedila sam, svakako, celi svet... Ali biću još jača i bolja kada pobedim sebe! - napisala je Ana koja je očigledno shvatila da mora da se suoči sa samom sobom.

Informer

Ona je juče sve zatekla najnovijom objavom fotografije sa nepoznatim mušakrcem u okviru koje je bio opis:

- Šta reći...? Čekam da naprave tabletu za "selektivno gubljenje pamćenja".Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka amin! A gospodin sa slike je završio "bogosloviju", tako kaže... Ali svašta je on pričao... Ja se osećam potpuno ispravnom jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povredeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem, zato što ja kažem baš ono što mislim. I to i uradim bez izuzetka? Danas je to "neverovatno", da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu "narko-konzumenata" jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin - Ana Nikolić Đurić - napisala je Ana, nakon čega je i obrisala tekst sa svog profila na Instagramu. 

Međutim, tu se nije zaustavila, pa je dodala:

- Svi grešimo, ali ja nemam konkurenciju! Ja se zaljubim u fana. To sam ja! Fana koji fanatično laže zloupotrebljava moju prostodušnost i iskrenost kao stil života! Naravoučenije: "Nemam ...evo opet idem u prvi razred". Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravouĉenije ustvari: "Devojke ne budite ja"- zaključila je Nikolićeva.