29.08.2023.

14:51

Foto: Zoran Sinko

Džet set

(VIDEO) "Igrao sam u Zvezdi i Partizanu, odustao sam zbog povrede kolena!" Desingerica o sportskoj karijeri i detinjstvu!

Desingerica, reper čije je pravo ime Dragomir Despić, poslednjih je nedelja u centru pažnje nakon serije video-zapisa na kojima lupa patikom devojku iz publike ili, pak, gađa momka prljavom čarapom. 

Ovi potezi ekscentričnog muzičara doveli su do toga da njegov koncert bude zabranjen u Banja Luci, a iza te odluke stoji, niko drugi do, gradonačelnik Draško Stanivuković. 

Informer

 

Pored brojnih degutantnih ispada i toga što je svakodnevno u medijima, o kontroverznom reperu i njegovoj prošlosti javnost, čini se, ne zna ništa:

- Muzikom se bavim svega godinu dana. Ranije sam bio tatu majstor. Danas sve što radim predstavlja moj stil života. Ja svoju muziku živim. Za*ebi ti izvođače koji glume moral, to je glupa priča. Pa, bajo, toliko njih je drogirano 24 sata. Ja nisam. Da ne pričam o zvezdama. Koje, bre, zvezde!? Ja publiku možda "šijem" patikom, ali nisam polupan i na antidepresivima -  priča Desingerica. 

Informer

Desingerica

Mnogi ne znaju da se Desingerica, pre nego što je uplovio u vode repa, bavio uspešno košarkom, ali da je zbog povrede morao da odustane od bavljenja sportom:

- Bio sam najbolji, sve što radim, radim da budem najbolji. Bavio sam se aktivno košarkom, ali sam povredio koleno i ligamente. Igrao sam u Partizanu, Zvezdi, Hemofarmu. U Partizanu sam se povredio. Ubrzo je ulica uzela maha i krenuo sam da pravim sr*nja. Sve me je manje zanimao sport, a sve više pare. Pogotovo kada si u dvadesetim godina života. Želiš pare, dobar auto... Imao sam ja uvek lepe devojke, ali sam hteo da imam lovu i kao klinac. J*beš ti to da uživam u tome kao matorac - zaključio je Desingerica na Informer TV.