Autor: Informer.rs

31.08.2023.

16:40

Foto: Instagram

Džet set

Fotografijom šokirala fanove! Zorana Mićunović pokazala stomak i otkrila sve

Kako su ranije pisali mediji, za slavlje su izvojili vrtoglavih milion evra.

Zorana Mićunović svakodnevno na svom Instagram profilu pokazuje kako živi, oko nje je čist luksuz i bogatstvo, a najviše voli da putuje.

Objavljuje fotografije i svog supruga i deteta, a najviše komentara dobija na onim fotkama gde je provokativna. Ovaj put je osvanula drugačija fotografija. Zorana je otkrila da je trudna i pokazala trudnički stomak.

Podsetimo, Đorđe Mićunović i Zorana venčali su se 2017, a to je bila svadba koja se i danas prepričava. Ugledni ljudi sa javne scene, mnogi biznismeni, političari i sportisti, među kojima su bili i pevačica Ceca Ražnatović, pevač Aca Lukas, ali mnoge druge značajne ličnosti, našli su se tom prilikom u luksuznom hotelu u Bečićima. Brano se potrudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Tog dana je bio veoma ponosan, slikao se sa sinom i snajom, ne sluteći šta će da se dogodi.

Brano Mićunović

Spekulisalo se da je do Mićunovića stigla informacija o snajinoj preljubi, kao što to obično biva, stigla sasvim slučajno. Naime, Zorana se poverila dobroj drugarici, koja ipak nije znala da drži jezik za zubima. Ispričala je da su se duže vreme viđali uz maksimalne mere opreza jer su bili svesni šta bi moglo da se dogodi ukoliko se njihova veza razotkrije. S obzirom na to da Brano svuda ima oči i uši, nije dugo trebalo da šokantna informacija stigne do njega.

Tagovi:
Trudna Đorđe Mićunović džet set aklamator blic Zorana Mićunović