Autor: Informer.rs

01.09.2023.

19:30

Foto: Profimedia/ATA Images

Džet set

Lepa odala Ojdanića! Evo kako je Era ukrao mladu sa svadbe na kojoj je svirao: "Bio sam mlad, lud i nestašan"

Ovaj deo emisije se bavi fenomenom tradicionalnih veselja i kako je to bilo nekada, a kako je sada. Lepa Lukić i Era Ojdanić su pričali o svojim doživljajima, a onda je u jednom trenutku Lepa otkrila kako je Ojdanić na jednom veselju ukrao mladu.

Informer

 

Po nagovoru našeg voditelja, pevač je ispričao šta se tu dogodilo. 

- Skratićemo. Bio sam mlad i lud i nestašan. Zabavljao sam se sa jednom devojkom i ona je dolazila kod mene na svirke. Ona je bila jedinica i otac i majka rešili da je udaju za fudbalera. Izvrše pritisak na nju i ona šta će. Došla i kaže mi: "Oni hoće da me udaju". A ja već bio oženjen i imao troje dece, reko udaj se, šta sad. I šta se desi, majka i otac od mladoženje došli kod mene da se pogode za muziku, ja tada bio najpoznatiji pevač ovde - ispričao Era i nastavio:

- Veče pre svadbe ona slavila devojačko veče kod mene u "Lipovačkoj Noći". Sutradan svadba, ja sa orkestrom odlazim i namontiramo tamo sve i otišli po mladu. Kada sam ja nju video, kada je brat izveo, samo sam se naslonio na zid, a njoj su odmah suze krenule niz obraze. Ja svirao harmoniku i zapevao: "U svitanje jednog jutra zaljubljeno srce spava, otišla si, ne znam kuda i čija te ljubav zvala..." nije mi bilo dobro. Jedva sam čekao da padne mrak. Samo sam joj rekao: "Maco brišemo". Moja kola su bila otključana, a njoj dobro poznata, ona sela u auto i samo smo zbrisali. Zaustavio sam se na 101 kilometru od Beograda. Vozio sam kao lud. Sutradan se ona vratila kod mame, ja kući i tako se završilo.