02.09.2023.

13:21

Foto: Informer

Džet set

Saša Mirković podneo tužbu protiv Dalile! Poveo i postupak za krivično delo prevare, Dragojevićevoj se ne piše dobro!

Informer

 

Dalila je nedavno šokirala fanove vešću da prekida saradnju sa televizijom Hype. Iako je u javnosti više puta istakla da je to "njena odluka" i da su se rastali "u prijateljskim odnosima", ispostavilo se da njene reči nisu bile istinite.

Sada se oglasio kolegijum TV Hype sa saopštenjem u kojem navodi da će podneti tužbu protiv Dragojevićeve.

Informer

 

"Hype televizija je juče 1.9.2023. godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnela tužbu protiv Dalile Dragojević -  rođene Mujić iz mesta Šepak u Republici Bosni i Hercegovini, za nanošenje štete svojim izjavama u javnosti i nepoštovanja ugovora koji je sklopila sa Hype televizijom o isporucivanju TV formata. Takođe, Hype televizija je podnela i tužbu protiv Dalile Dragojević - rođene Mujić za neosnovano bogaćenje koje je izvršila tako što je od Hype televizije zatražila i dobila honorare za 15 meseci unapred, kako bi, prema njenim rečima, kupila automobil marke Mercedes GLC.

S obzirom na to da iz ovih dela, kao i ponašanja Dalile Dragojević - rođene Mujić iz mesta Šepak u Bosni i Hercegovini, nismo zaključili da nisu postojale namere prevare, Hype televizija je protiv iste Dalile pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu povela i krivični postupak za krivično delo prevare učinjeno sa umišljajem po Krivičnom zakonu Republike Srbije, jer je Dalila Dragojević rođena Mujić u svesnom stanju izvršila ovo delo sa produženim dejstvom, jer je dovodila u zabludu čelne ljude Hype televizije da ce novac vratiti kad se završi leto 2023. godine. Imajući unapred navedeno u vidu, kao i ponašanje Dalile Dragojević rođene Mujić, Hype televizija će pokrenuti narednih dana i tužbu protiv iste za nanošenje štete kao i izmaklu dobit, a i tužbu za kršenje i nepoštovanje NDA ugovora koji su Hype televizija i Dalila takođe sklopili međusobno. Na sva pitanja na koja novinari žele odgovore radi objektivnog izveštavanja javnosti, odgovoriće pravni tim Hype televizije.

Kolegijum Hype televizije"