06.09.2023.

20:32

Foto: Goran Todorović

Džet set

Zorica Marković obrijala glavu! Pevačica priznala da se snima film o njenom životu, najavila neočekivano: "Idemo u totalno ludilo!" (VIDEO)

Pevačica Zorica Marković je otkrila da uveliko rade na filmu koji će govoriti o njenom životu. Zorica je otkrila da nisu angažovali glumicu, već da će ona igrati glavnu ulogu u filmu. 

Informer

 

- Radimo na filmu o mom životu. Neće baš biti klasika o mom životu i mene kao ličnosti, već će biti nešto zaista drugačije. Ceo moj život i ono što sam ja uradila u životu i celo moje postojanje biće prikazanao na drugačiji način. U filmu će biti svega i svačega, kao i se*sa. Ja glumim sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam - rekla je ona. 

Ono što je sve izenadilo jeste to da je Zorica obrijala glavu sa strane, a kako je izjavila, to je samo početak. 

- Mogu i ja malo da budem na opasno, ali ovo je tek početak, idemo sada u totalno ludilo - rekla je Zorica. 

Zorica je otkrila da sada zbog obaveza nije mogla da uđe u rijaliti, ali ako bude potrebe, ući će na kratko. 

- Dopada mi se ekipa u rijalitiju i ceo projekat mi se dopada. Imala sam poziv, ali sam odbila, nisam mogla da uđem, imam dosta planova do sledeće godine, tako da nisam imala vremena, a oni su me razumeli. Ako bude potrebe ući ču na kratko, da im pokažem kako se radi - ispričala je pevačica. 

U medijima je glavna tema Stanija, koja je navodno otela muža sadašnje rijaliti učesnice Aneli, a Zorica je stala na stranu svoje nekadašnje cimerke iz "Zadruge". 

- Mnogo mi kuka ona unutra. Ja verujem Staniji da nije znala da je on oženjen, ona nikada nije prešla granicu i zato je poštujem. Verujem da nije znala celu situaciju i podržavam je što je otišla - završila je ona.