06.09.2023.

21:34

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

Desingerica otkrio kako je nastao njegov nadimak! Dve velike ljubavi objedinio jednom rečju

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, muzikom je počeo da se bavi pre nešto više od godinu dana, zajedno sa svojim kolegom Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Lule Pljugica. 

Iako je Desingerica sve više prisutan u javnosti, malo ko zna kako je nastao njegov nadimak. 

Informer

 

- Do skoro sam se bavio tetoviranjem i za moj studio sam osmislio slogan "Najjača firmetina za štampariju na koži". Kada sam počeo da repujem, hteo sam da povežem svoje dve velike ljubavi. Krenuo sam od reči "dizajn", ali to mi je bilo previše ozbiljno, pa sam želeo da napravim neku šalu i tako sam došao do izvedenice "Desingerica" - otkrio je reper za "Alo".

Podsetimo, Desingerica je u Informer podkastu otktio da se profesionalno bavio košarkom, ali je usled povrede prestao. 

Informer

 

- Pokidao sam ligamente u kolenu, imao sam ozbiljnu povredu. Doskočio sam, igrao sam i za seniore i juniore, imao sam veliki odraz, preskakao sam čoveka od dva metra. Ne znam šta se desilo? Da li je bio prelom, loše sam doskočio i noga mi se polomila do parketa. Imao sam 19 godina. Teška je povreda bila, pukao mi je meniskus i prednji ukršteni i celo koleno mi se upropastilo. Godinu dana nisam hodao, dva meseca sam bio u bolnici, imao sam komplikacija i trombova.... - rekao je on. 

Tagovi: