07.09.2023.

20:00

Foto: Printscreen Instagram

Džet set

Neviđena sramota! Fudbalerova porodica duguje pare čoveku bez ruke! Švonja i Filip se luksuziraju, a dug se razvlači godinama

Kako saznaje Informer nesrećni slučaj se desio 1996. godine u firmi "Agromiks promet d. o. o." s Novog Beograda, čija se proizvodna hala nalazila u Sopotu, gde se nezgoda i desila!

- Firma se bavila proizvodnjom stočne hrane, a nesrećni Milan nije bio zaposlen ni u firmi, ni na tom radnom mestu. Radio je na crno, na mašini koja je drobila hranu za životinje. Kako nije bila obezbeđena zaštitnom ogradom, a i sam radnik nije bio obučen za te poslove, prilikom sipanja ulja u nju mašina mu je uhvatila mantil i uvukla ga unutra! Samlela mu je pola tela, uključujući i ruku! Od tada je čovek potpuni invalid - ispričao je izvor za Informer!

Kako nam je rekao, od 1998. godine Milan Brković je na sudu sa svojim bivšim poslodavcem, ocem proslavljenog fudbalera Filipa Đorđevića:

Više od dve decenije čovek pokušava da izdejstvuje pravdu, ali bezuspešno. Sudija koja je tada vodila postupak u međuvremenu je otišla u penziju, a onda se predmet prebacivao na njene kolege koje su presudile u korist nesrećnog radnika. Filipov otac Dušan je godinama izbegavao njeno uručenje, a firmu u kojoj se desio nesrećan slučaj je i ugasio. Svu svoju imovinu je prebacio na treća lica kako bi izbegao da Brkoviću isplati štetu.

Kako nam je još izvor upućen u ceo proces objasnio, otac poznatog fudbalera imao je sramotnu odbranu na sudu.

Informer

 

A na sve to, sin čoveka koji nije isplatio Milana Brkovića, jedan je od uspešnijih srpskih fudbalera, Filip Đorđević koji sa suprugom Jovanom Švonjom i dvoje dece živi u Italiji. Njih dvoje vrlo često objavljuju fotografije na kojima se može videti da uživaju u luksuzu. 

Ostatak teksta pročitajte u sutrašnjem broju dnevnog lista Informer!