07.09.2023.

20:45

Foto: Shuterstock/ATA Images

Džet set

"Jedan pol kod ginekologa, drugi kod urologa, ostali kod psihologa!" Sloba Radanović ušao u klinč sa pripadnicima LGBT populacije

U srpskoj prestonici ove subote bi trebalo da se održi Parada ponosa, a pored estradnjaka koji otvoreno podržavaju ovu manifestaciju, među javnim ličnostima ima i onih koji joj se žestoko protive.

Jedan od njih i folker Sloba Radanović koji je najpre putem Instagram "storija" podelio fotografiju na kojoj se može videti muški i ženski znak koji simbolišu određeni pol, pored kojih je pisalo:

- Postoje dva pola, jedan ide kod ginekologa, drugi kod urologa - svi ostali su za psihologa.

Nakon ove objave, pevač je dobio i niz negativnih komentara, a optužen je i da širi mržnju prema pripadnicima LGBT zajednice.

Ovo nije širenje mržnje prema nečemu što ne postoji, nego širenje ljubavi prema porodici i svemu normalnom - napisao je tim povodom, ostavši dosledan svom stavu.

Nakon ovoga, Sloba je objavio fotografiju na kojoj se može videti dete koje čita Bibliju.

Ako ne učimo decu da prate Isusa, svet će ih naučiti kako da prate njih - pisalo je u opisu fotografije.

Radanović je podelio i sliku porodice, te jasno dao do znanja šta tačno podržava.

- Muškarac koji se deklariše kao žena, nokautirao pravu ženu u žesnkom MMA meču. I onda dođu pametnjakovići i kažu da je to potpuno normalno - pisalo je u opisu fotografije koja je nastala u toku pomenute borbe.