07.09.2023.

22:40

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Ono je dno!", Desingericin nastavnik se oglasio i najstrašnije ga izvređao, a poznaje mu i oca

I dok mlađe generacije obožavaju Desingericu, u njegovom kraju komšije su u šoku. Jedan reperov komšija mu je bio i nastavnik koji ne samo što ga se seća, već poznaje i njegovog oca:

Informer

- Ono je dno. Ono ludilo njegovo ono je strašno. Nego je video kako može da se zaradi pa raspalio. Glupira se i nismo ponosni na njega. Šta dečko radi i čime se bavi ono je jezivo. Znam njegovog oca veruj te mi i on čovek ne zna šta ga je snašlo. Bio je ovde u osnovnoj i bio je dobro dete stvarno. Sportski tip vredan pametan - rekao je nastavnik, a onda je u međuvremenu naišao i domar iz škole i pitao o čemu se radi.

Kada je nastavnik uputio domara u tematiku, ovaj nije imao pojma čime se Desingerica sada bavi i koliko je popularan:

- Ti nisi video šta on radi. Ima neko ludilo. Ti ne znaš, ali sad da pitamo naše đake svi znaju ko je on - završio je nastavnik.

Informer

U blizini Desingericine osnovne škole i zgrade gde stanuje mnoge njegove komšije znaju za njega, ali nisu ni najmanje njegovi fanovi:

- Znam ko je nažalost. To je oličenje našeg društva i pokazatelj dokle smo stigli kao društvo. Nadam se da njegovo glupiranje neće biti još dugo aktuelno, brinem se da bi jednog dana moje dete moglo biti jedno od onih koji uživaju dok ih takav čovek lupa patikom po glavi. Baš sam onaj dan pričala sa komšinicom o njemu, pa mi je ona otkrila da nam je komšija, nisam ni znala. Ona je šokirana jer je njen sin došao iz parka i sa velikim uzbuđenjem pričao i pokazivao šta on radi. Oni se sada svi po kraju zovu "bajo", to su deca koja imaju 12, 13 godina.

Osim komšinica, Desingericu poznaje i radnica iz obližnje radnje:

- Znam, znam ko je. Deca su opterećena njime. On vam je sada kao Baka Prase pre par godina. Samo je ovaj otišao korak dalje. Dolazi i ovde, dečko je takav. On se nama obraća isto onako kako se obraća svima. Nema poštovanja, uzme ovde glupira se po rafovima se bacaka, te neke fore, ali deca lude za njim. Lude.

Informer

A u Dragomirovom komšiluku ima i onih koji su mu bili mušterije dok se još bavio tetoviranjem, kao što je i devojka koja živi u blizini: 

- Da Božeee naravno, znam preko 6 godina, sve tetovaže mi je on radio. Pregotivan lik, težak karakterno zato i jeste tu gde jeste. A ja sam mu prorekla sudbinu, meni je pustio prvu pesmu pre nego je otišla u etar i rekla sam mu tad još da će daleko da dogura i evo vidiš gde je stigao. Veruje u to što radi i radi srcem. Sve u vezi njega je “prava priča” znači ništa nije fejk-čak i automobili koje ima u spotovima svi su njegovi. Ja jako volim srčane ljude i generalno odgovaram samo na energiju iskrenih ljudi a on je takav. Sve tetovaže mi je radio, lik je umetnik. On je naša Lady Gaga. Isti je. Uopšte se nije promenio - kazala je Desingericina komšinica.