10.09.2023.

08:47

Foto: ATA Images

Džet set

"Nije sve kao što izgleda!" Prvo oglašavanje Desingerice nakon izlaska iz pritvora, poručio samo jedno!

Reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, pre dva dana je priveden u policiju zbog vožnje automobila pod dejstvom psihoaktovne supstance. 

Njemu je bilo određeno zadržavanje u trajanju do dvanaest sati, a juče je napustio policijsku stanicu i odmah se obratio fanovima na Instagramu.

Informer

- Za sva dešavanja ću da se oglasim u narednom periodu jer je počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažnjen, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Inače, reper je negirao korišćenje droge, a priznao je prekoračenja brzine.

Po nalogu sudije za prekršaje, u određenom roku treba da donese zaključen sporazum o priznanju prekršaja za brzinu. Za drogu mora da donese nalaz lekara, analizu krvi. Ukoliko ne dostavi te dokaze u predviđenom roku, sudija za prekršaje će da ga kazni i za prekoračenje brzine i za vožnju pod dejstvom droge.

Informer

 

Podsetimo, Dragomir Despić je u BMW X6 zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova. Reper je inače, pokušao i da izbegne odvođenje u policijsku stanicu tvrdeći da je poznata ličnost.