10.09.2023.

12:35

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Džet set

"Fotkaju mišiće, a traže da platiš pola puta"! Jeremićeva o muško-ženskim odnosima, voditeljka jačem polu poslala jasnu poruku!

Jovana je bila gost emisije "Magazin In" u kojoj se govorilo o muškom žesnim odnosima, pa je voditeljka još jednom iskoristila priliku da iskaže svoje mišljenje na ovu temu.

Informer

 

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! - povišenim tonom završila je Jovana:

- Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - dodala je.

Inače, Jovana je u emisiji takođe otkrila da je emotivno ispunjena, ali nije želele da otkrije ime partnera.

Informer

 

- Ja sada imam nekog ko čini sve za mene, zaljubljena sam i njemu sam centralna figura. Mogu samo da kažem da je mlađi od mene, ali ne puno - rekla je Jovana.

Voditeljka je otkrila nekoliko sitnica koje su je oduševile kod njenog novog izabranika.

- Nisam još uvek dobila "roleks", ali doći će i on na red. Želim da objasnim i uozbiljim stvari. Ja volim da vidim da se muškarac trudi i da su mu važne moje potrebe. Ne treba odmah da kupuje "roleks", ali evo... Ispričaću dve situacije kada me je oduševio! Kočnica mi nije radila na rolerima, a ja sam pravi zaljubljenik u vožnju rolerima. On je odmah uzeo i odneo kod majstora i rešio problem. Takođe, oduševio me kada smo kasnili po Leu u vrtić. Zaglavili smo na Brankovom mostu i već sam počela da dramim. U tom momentu on kaže ''Doteraj ti auto, ja idem po Leu'' i zaustavlja prvog motociklistu, seda na motor i odlazi sa njim. Ubrzo me zove da je uzeo Leu i da je sve ok - ispričala je kroz osmeh Jovana.