Autor: Informer.rs

10.09.2023.

18:30

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

U jeku popularnosti povukla se sa scene! Evo gde je i šta sada radi Big Mama

U periodu od 2008. do 2009. godine, dok je bila učesnica u emisiji "Zvezde Granda", stručnjaci su predviđali sjajnu budućnost ovoj pevačici zbog njenog izuzetnog glasa i talenta za pevanje.

Međutim, taj scenario se nije obistinio. Svetlana je izdala nekoliko pesama i čak se pojavila u rijalitiju "Farma" 2009. godine, ali ni to joj nije pomoglo da postigne veliki uspeh na muzičkoj sceni.

- Nekako sam se svesno povukla, imala sam neke privatne probleme - rekla je Big Mama, ali nije želela da priča o tim problemima.

Svetlana je, kako su mediji pisali, prodavala svoje polovne cipele preko Fejsbuka.

- Barberi cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra - napisala je Tanasićeva svojevremeno, uz priloženu fotografiju.

Informer

 

Nakon toga, posle određenog vremena, fotografiju je obisala - da li zato što je cipele prodala ili što se zbog objave pokajala, nije poznato.

Zvezda Granda se na sceni pojavila kao vrsna crnka, a potom je promenila imidž i otišla u plavuše, a među poslednjim pojavljivanju na javnoj sceni bila je izblajhana.

- Promenila sam frizuru, preselila sam se u Nemačku na neko vreme, ali to ne znači da odustajem od muzike - otkrila je Big Mama u svom poslednjem pojavljivanju u javnosti.