11.09.2023.

14:32

Foto: K1/Promo

Džet set

Veliko iznenađenje na televiziji K1! Novu emisiju o sportu vodiće Milan Kalinić i poznati radijski voditelj Predrag Popović Pop!

Iako smo njegov glas navikli da čujemo samo na radiju, čuvenog Predraga Popovića Popa uskoro ćemo gledati i na malim ekranima. Poznati voditelj ukrstiće svoje znanje o sportu sa glumcem i voditeljem Milanom Kalinićem sa kojim će voditi novu sportsku emisiju na K1 televiziji. 

- Ja sam uvek bio u medijima, ali za radijskim mikrofonom. Ovo je prvi put da ću voditi jednu emisiju na televiziji i to zahvaljujući Milanu Kaliniću koji je došao na ovu fenomenalnu ideju i pristao sam bez pogovora - rekao je Jovani Joksimović u "Uranku" popularni radijski voditelj Pop.

Milan Kalinić, koji je veliki ljubitelj i poznavalac sporta, kao i fudbalski golman, prvi put će na televiziji raditi emisiju baš po njegovom senzibilitetu. 

- Mi smo nacija koja mnogo voli sport i ono kako preživljavamo uspehe i neuspehe naših sportista je nešto neverovatno. Mislim da zbog toga imamo kraći životni vek u odnosu na druge nacije u Evropi. U drugim zemljama se prati jedan ili dva sporta, a kod nas svi – kaže Milan Kalinić i ističe da će on i Pop emisiju voditi na način kao što bi to radili i obični građani i ljubitelji sporta. - Emisiju ćemo voditi na moj i njegov način. Mi smo glas naroda-  kaže Milan, dok Pop dodaje da se nikome neće dodvoravati i duhovito poručuje: Mi smo Vuk Karadžić i Njegoš sporta! 

Nova emisija koju će u tandemu voditi dva šarmantna voditelja sa emitovanjem počinje 25. septembra i emitovaće se svakog ponedeljka od 20.30 na televiziji K1.

- Ne mogu da budem spreman pre toga, jer moram da naučim da se smejem – rekao je kroz šalu Pop, dok Milan dodaje da će u emisiji hvaliti, ali i kritikovati sportiste: Pričaćemo, hvalićemo, kritikovaćemo. Kritika nije pljuvanje i ponižavanje. Imam potrebu ovo da kažem, jer u našoj zemlji sve mora da se objašnjava. Hvalim te najviše, ali i kritikujem kada zaslužiš - dodao je Milan Kalinić u "Uranku".