12.09.2023.

11:34

Foto: Instagram prntscreen/aleksandraprijoviic, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Tea poljubila Aleksandru! Pevačice sve raznežile emotivnim trenutkom, a ovako najbolje drugarice zabavljaju poznate (VIDEO)

U jednom trenutku Tea je zapevala svoju pesmu "Budalo", a pridružila joj se Aleksandra koja je nastavila da izvodi numeru svoje koleginice. Prijovićeva je dobila gromoglasan aplauz, a Tea ju je poljubila u znak zahvalnosti. Ovaj gest Tairovićeve je sve raznežio te je jasno da dve pevačice imaju veoma lep i prijateljski odnos.

Aleksandra i Tea su pevale cele noći dok su među poznatima koji su uživali u njihovom izvođenju bile: Milica Todorović, Snežana Borjan, Marina Visković, Vanja Mijatović kao i mnogi drugi.

Inače, nedavno je pevačica Sanja Vučić nastupala u prestižnom klubu u Crnoj Gori, a u jednom trenutku na bini su joj se pridružile pevačice Aleksandra Prijović i Tea Tairović i nastao je pravi lom.

Niame, njih tri su pevale svoje najveće hitove - Prija je zapevala Tein hit, Sanja Aleksandrin i tako u krug, a Tea Tairović se u jednom trenutku izula, skakala na bini i dovela atmosferu do usijanja.