13.09.2023.

09:50

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

Šavija pljunula u lice žrtvama nasilja! Starleta najavila večeru sa Karićem, brzo zaboravila batine!

Naime, prema Natašinim rečima, Stefan joj je na svadbi na kojoj su bili gosti polomio jagodničnu kost, zbog čega je Šavija mesecima imala izdeformisano lice.

Starleta se svojski potrudila svu javnost i medije okrene protiv Karića, te podseti sve da nasilje nad ženama treba oštro osuditi, ali to svojim primerom nije pokazala s obzirom na to da mu je brzo oprostila.

Informer

 

Veliki broj zlostavljanih žena je stao na njenu stranu, pa ne čudi što se sada sav bes javnosti u sekundi svalio na nju. Međutim, Natašu za to nije briga, jer planira da se druži sa njegovim ocem Osmanom, koji ju je isto kao i njegov sin, najžešće prozivao.

Informer

 

- E, ljudi, znate šta? Osman i ja dogovaramo uskoro viđanje na kafi, večeri... Tako da vam šaljem selfi, obavezno - napisala je ona na Instagramu i dodala:

- Hteli ste bezobrazluk? Pa dobićete ga. Ona stara, bezobrazna Šavija, koju zabole baš uvo šta vi mislite se vraća na velika vrata. Slobodno me pljujte, jedite go?na, mislite šta hoćete, je*e mi se! Niste niko i ništa.

Čini se da Nataša ne shvata da je ovim poslala jako pogrešnu poruku svima koji su preživeli nasilje, a da li će uskoro odustati i od krivične prijave protiv Stefana ostaje nam da vidimo.

Informer