13.09.2023.

12:23

Foto: printscreen/ATAIMAGES

Džet set

Rasta podvio dred! Povukao ugovor u kojem traži 400.000 evra, novinarima nudi drugi dogovor samo da dođu na premijeru

Reper je juče, nakon neprihvatljivog ugovora, novinarima poslao novi predlog u kojem piše sledeće:

Informer

- Drage kolege, šaljemo vam nove detalje u vezi novinarske projekcije i konferencije za medije povodom starta filma „3211' koja će biti održana u četvrtak 14. septembra. Nakon konsultacija oko izmena i pojednostavljvanja ugovora koji je prethodno poslat, došli smo do zajedničkog rešenja na, nadamo se, svačije zadovolistvo. Planirano je da sutra (sreda 13. septembar) do 14 časova svi prijavljeni mediji dobiju na svoje mejl adrese dokument (izjavu) koju vas molimo da pročitate, a koju će prisutni mediji potpisivati na licu mesta na pres projekciji ili konferenciji. Napominjemo da pečat medija nije potreban za ovu priliku, samo potpis i osnovni podaci novinara koji će prisustvovati. Još jednom, zahvaljujemo se na razumevanju i izvinjavamo se ukoliko je došlo do nepotrebnih komplikacija. Nadamo se da se vidimo u četvrtak, a svakako se jos jednom čujemo sutra, po dogovoru - piše u mejlu koji su poslali iz producentnske kuće Rastinog filma, a u kojem se reper izvinjava novinarima na neprijatnosti. 

Informer

Shvativši da će doživeti debakl ukoliko mu novinari ne dođu, Rasta je "podvio dred" i odlučio da odustane od rigoroznog ugovora. 

Međutim, svoj bes jer nije uspeo u nameri da nasamari medije, iskalio je u najnovijoj objavi u kojoj je pokazao da je rasprodao sve karte za premijeru u jednom beogradskom bioskopu uz opis:"Pozdrav za novinare bojkotaše".

Informer

Međutim, reper je izgleda zaboravio da to nije "Štark Arena" koja prima 20.000 ljudi, nego sala od 494 sedišta, te je njegov novi blam ponovo nasmejao sve koji su ovo videli. Mediji svakako čestitaju Rasti na rasprodatih 494 ulaznica.