13.09.2023.

14:45

Foto: ATA/EPA

Džet set

"Zbog košarkaša sam imala anksiozni napad!", Ceca emotivno doživela uspehe naših sportista!

Zbog košarkaša sam imala anksiozni napad, kaže Ceca Ražnatović za Informer!

Folk diva je u nedelju ceo dan i noć provela kod kuće ispred malog ekrana i bodrila naše košarkaše i najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, koji su zabeležili ogromne uspehe.

Informer

 

- Pratila sam sve utakmice u nedelju. U mojoj kući su taj dan bili vriska, haos i navijanje iz sveg glasa! U jednom momentu sam dobila anksiozni napad, gušilo me je... - otkriva pevačica kako je reagovala u neizvesnim momentima, kad je reprezentacija bila na korak od osvajanja zlata.

A kad su srebrni košarkaši i šampion US opena stigli u Beograd, emocije su je savladale...

- Plakala sam kada sam gledala govore Boriše i Đokovića sa terase Skupštine grada Beograda. Bilo je baš emotivno, nisam mogla da se suzdržim da ne pustim suzu - priznaje Ceca.

Informer

Novak Đoković i Košarkaška reprezentacija Srbije

Ražnatovićeva kaže da joj je bila velika čast što je u utorak uveče pevala na proslavi naših sportista u jednom elitnom restoranu u Beogradu:

- Njihova želja je bila da Saša Matić i ja uveličamo njihovo slavlje. Rado sam prihvatila poziv i bila mi je velika čast što sam se našla u društvu najboljih. Naši košarkaši i Nole, to su svetske zvezde! Pevala sam kada su košarkaši u Indijanapolisu osvojili zlato. Daj Bože da ova naša reprezentacija sledeće godine na Olimpijskim igrama u Parizu osvoji zlatnu medalju i opet ću im pevati! Šta god da osvoje, tu sam za njih!

Informer

Ceca Ražnatović

Među najveselijima na žurci bio je Nikola Jokić, iako nije igrao na Mundobasketu. Ovo nije prvi put da je on đuskao uz hitove svoje omiljene pevačice. Folk zvezda je, naime, krajem avgusta nastupala u Somboru i naravno da je odmah uočila veselog dvometraša.

- Nema šanse da ne primetim Jokića, jer je najviši u publici. Ovom prilikom bih da ti čestitam osvajanje prstena. Ti si naš ponos. Još deset osvoj i dosta ti je - rekla je Ceca tada.