Autor: S. Kostić

14.09.2023.

14:05

Foto: Printscreen/Instagram/ivana_boom_nikolic

Džet set

Prva izjava bivše Uraganke nakon tvrdnji da je muva milioner: Nusret je jako prijatan prema meni, oduševljena sam!

Ivana Nikolić je na odmoru u Istanbulu upoznala čuvenog turskog kuvara Nusreta Gokčea koji je "bacio oko" na nju.

Prema našim saznanjima Nusret je opčinjen našom pevačicom koju je upoznao u svom restoranu u kojem je pevačica bila na ručku.

Informer

Ivana Nikolić

Ivana se za Informer prvi put oglasila u vezi poznanstva sa svetskom zvezdom koji je kuvao za mnoge holivudske zvezde i kojeg na Instagramu prati više od 53 miliona ljudi.

- Upoznali smo se sasvim slučajno. Razmišljala sam gde bih otišla na odmor nakon letnje sezone i odlučila se za Istanbul jer ga do sada nikada nisam posetila. Hotel u kojem sam odsela je u zgradi gde Nusret ima jedan od svojih restorana, tako da sam tu često mogla da jedem. I tako sam slučajno naletela na njega - kaže pevačica za Informer i dodaje da je oduševljena ljubaznošću slavnog kuvara:

Informer

Ivana Nikolić u društvu svetske zvezde Nusreta Gokčea

- Meni je izgleda suđeno da svetske zvezde upoznajem u restoranima. Prvo Džoni Dep, a sada Nusret. Šalu na stranu, Nusret je prema meni bio jako prijatan, a najviše sam oduševljena njegovom prirodnošću i time koliko je posvećen poslu. U Istanbul ću sigurno ponovo otići jer taj grad ima energiju koja mi mnogo prija.

Čuvenog turskog kuvara Nusreta Gokčea na Instagramu prate i mnoge naše poznate ličnosti, među kojima su Anastasija Ražnatović, Viki Miljković, Duško Tošić, Nikola Rokvić, Tamara Krcunović, Petar Strugar... Nusret je, inače, jedan od retkih kuvara u svetu koji je jela spremao za Rijanu, Bijonse, Leonarda di Kaprija, Dejvida Bekama, Kristijana Ronalda...