14.09.2023.

16:45

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Informativna Opra Vinfri! Jovana Jeremić snimila mini-filmove, pogledajte šta je pripremila

Naime, Jeremićeva je na Instagramu objavila dva kratka video-zapisa koji će biti najavni džinglovi za dve rubrike u sklopu "Novog jutra", pa na jednom možemo videti zgodnu plavušu kako u crnom odelu i sa šeširom na glavi sedi mirno na stolici, dok se u pozadini može čuti pesma kraljice popa, Madone.

S druge strane, sledeći snimak nam prikazuje "kraljicu šera" u nešto prefinjenijem izdanju, haljni do kolena i fijakeru. 

- Moć ne priča. Moć deluje. Uskoro. U Četiri oka. Jer naša publika zaslužuje samo najbolje - napisala je Jovana i označila televiziju Pink.

Ovim povodom pozvali smo Jovanu koja je ekskluzivno za Informer otkrila o čemu se radi.

- Samo ja imam ovako nešto, nijedna voditeljka na svetu ne može da se pohvali ovakvim džinglovima. Pevačice imaju singlove, informativna Opra Vinfri ima džinglove! - poručila je ona, pa dodala:

- Publiku očekuje niz segmenata, a oni su: "Udarno", "U četiri oka", "Iz prve ruke", "Verovali ili ne, i ovo postoji", "Ruka pravde", "Pisma gledalaca", "Pres pretres", "Kritika-politika" i "Šta radiš, bre, svete?! - zaključuje voditeljka za Informer.

Tagovi:
Jutarnji program Madona Jovana Jeremić