Autor: Informer.rs

15.09.2023.

10:49

Foto: ATA Images

Džet set

Ovo još nikome nije pošlo za rukom! Aca Lukas ulazi u Ginisa

Osim što drži vodeće mesto među muzičarima u regionu, folker Aca Lukas svoja interesovanja proširio je i van granica muzike, te je svoju burnu životnu priču najpre pretočio u knjigu „Ovo sam ja“, a potom i u film „Pokidan“.

Premijera Lukasovog filma zakazana je za 3. novembar u Štark areni, a kako Alo! saznaje, velika je verovatnoća da će taj događaj ući u Ginisovu knjigu rekorda. Kako nam je ispričao izvor blizak organizatorima, toga dana u Areni će biti i kontrolori iz Ginisa koji će utvrditi da li će projekcija filma „Pokidan“ biti najmasovnija premijera svih vremena. 

- Ekranizacija Lukasove biografije zakazana je za početak novembra, a ono što ovu premijeru razlikuje od svih dosad prikazanih jeste broj ljudi koji će je pratiti. Prvo prikazivanje filma biće u Štark areni koja ima kapacitet od 20.000 ljudi, a nijedna premijera dosad nije okupila ovoliki broj gledalaca. S tim u vezi, na ovoj projekciji naći će se i članovi kontrolnog tima Ginisove knjige rekorda koji će do detalja ispratiti svaki korak, te odlučiti da li će ovaj događaj oboriti rekord u najposećenijoj filmskoj premijeri u istoriji - otkrio nam je izvor blizak ekipi koja vredno radi na pripremi ovog ostvarenja.

Informer

 

Osim ove i više nego interesantne informacije, sagovornik je za Alo! otkrio i koje delove folkerovog života možemo očekivati na filmskom platnu.

- Film je donekle inspirisan Lukasovom biografskom knjigom koja nosi naziv „Ovo sam ja“, a obuhvatiće gotovo sve segmente njegovog života, kako profesionalne, tako i privatne. Počevši od samog starta Acine muzičke karijere, pa preko svega što je ona sa sobom donela u njegov život, a to su svakako silni poroci koje Lukas ne poriče. Kockanje, žene, alkohol i konzumacija narkotika su pevačeva prošlost koju on i drži na tom mestu, a sve to će svojim vernim fanovima dati na dlanu kroz filmsko ostvarenje - istakao je sagovornik.

- Glavnog lika, Peđu Kovača, tumačiće poznati glumac Mladen Sovilj, koji se odlično snašao u ovoj ulozi, Peđinu majku igraće Vesna Stanojević, a Acinu prvu ženu Marija Pikić. U filmu će se pojaviti i značajna imena domaće glumačke postave kao što su Andrija Kuzmanović, Miloš Petrović Trojpec i Mima Karadžić - zaključio je izvor za Alo!.