17.09.2023.

06:40

Foto: YouTube prntscreen/AmiG Show

Džet set

Nikada ne biste pogodili u koga je bio zaljubljen Darko Lazić kad je bio mali! U pitanju poznata pevačica: I dan danas je prelepa žena!

Darko je, osim po pesmama, poznat i po burnom ljubavnom životu. Nedavno se skrasio pored Katarine, njegove ljubavi iz srednjoškolskih dana, a nakon gostovanja u jednoj emisiji, novinari su mu postavili pitanje u koju poznatu ličnost je bio zaljubljen kada je bio mali.

- Za mene je oduvek bila najlepša žena Zlata Petrović, oprostite, ali tako je. Ona je i dan danas prelepa žena - iskren je bio Darko, a snimak pogledajte u nastavku:

Informer

 

Podsetimo, pevač Darko Lazić, je krajem avgusta ove godine, pred Prekršajnim sudom u Beogradu osuđen je na nočanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom, a protiv njega vođeno je čak 15 prekrsajnih postupaka iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Inače, Darko je bio je za volanom automobila marke "bmw" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima je na uviđaju dao češku vozačku dozvolu, jer mu je srpska oduzeta.