18.09.2023.

13:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Severini nisu krivi Srbi!" Jovana Jeremić dala prvi intervju Hrvatima, spomenula i Milana Popovića

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić dala je veliki intervju hrvatskim medijima u kome je, između ostalog, progovorila i o pevačici Severini Vučković.

- Sa svojim gledaocima uistinu delim sve i mislim da su prvo iskrenost, a onda moj neosporiv šarm i seksepilnost koju posedujem, a koja nema veze sa silikonima i nadogradnjama, osvojili srca publike. Ima jedan jako uspešan čovek iz senke koji mi je rekao da na Balkanu postoje samo dve harizmatične žene s četiri rupice na licu kad se nasmeju. Šta mislite koje su to dve žene?

Informer

 

Jeremićeva, naime, tvrdi da su te dve žene, ona i Severina, a zatim je spomenula šta zamera splitskoj pevačici:

- Za mene je ona velika zvezda i žena koja je pomakla granice. Nisam jedna od onih koji je napadaju, ako sam to nekad i učinila, nisam to napravila na način na koji su to uradili drugi. Ne znam njenu stranu priče, nije bila kod mene u studiju, i ne usuđujem se bilo šta da komentarišem dok ne upoznam ženu. Deluje mi jako emotivno. Mislim da joj nisu bile potrebne neke izjave za Srbiju koje je imala zato što se vidi jedna ljutnja zbog Milana i onoga što joj se dogodilo u prošlosti, ali nisu joj svi Srbi krivi za to. Volela bih da je ugostiim u emisiji, nisam je još zvala, svakako planiram. Vrata mog šou-a otvorena su za sve velike zvezde, Severina je definitivno jedna od njih, ma ona je megazvezda - rekla je Jovana Jeremić za Slobodnu Dalmaciju.