19.09.2023.

15:46

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Nikada viđen snimak Cece i njene ubijene kume: Ova lepotica je ljubav sa Ćentom platila životom (VIDEO)

Ceca Ražnatović udala se za Arkana 19. januara 1995. godine, a na spektakularnom venčanju kuma joj je bila, tada novinarka u usponu, Maja Pavić.

Sa Cecom se upoznala početkom devedesetih godina kada ju je angažovao štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove stranke, a vezivalo ih je veliko prijateljstvo koje je prekinuto atentatom na TV spikerku. Naime, Maja je ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici u centru Beograda.

Javnost otad retko da je imala priliku da vidi njihove zajedničke fotografije, a sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio video-zapis na kojem Ražnatovićka daje intervju upravo svojoj kumi. U snimku nastalom 1992. godine, neposredno nakon objavljivanja albuma "Babaroga", Ceca govori o svom koncertu na "Poselu", ali i novim pesmama.

Podsetimo, Maja Pavić i Rade Ćaldović Ćenta ubijeni su iz heklera sa prigušivačem, samo nekoliko sati pošto su u diskoteci "F6" slavili Dan zaljubljenih. Inače, na ovaj dan 1929. godine u Čikagu se odigrao jedan od najkrvavijih mafijaških obračuna ikada - masakr na dan Svetog Valentina, kada je je banda Al Kaponea ubila sedmoricu suparnika.

Informer

 

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.