21.09.2023.

11:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Konačno! Milan Milošević najavio povratak na Pink, fanovi rijalitija usijali društvene mreže!?

Osman je na samom početku pročitao jednu pesmu i u svom stilu najavio svog gosta Milana, a onda su se odmah dotakli spekulacija da će se voditelj vratiti na Pink i ponovo postati deo voditeljskog tima rijalitija. 

- Mnogi pišu "zašto nema Milana, da treba da osvežiš rijaliti" - rekao je Osman, a on je objasnio:

- Ja sam napustio Pink u januaru mesecu, nikad ljudi nisu prestali da mi pišu poruke da se vratim. Ispada kao da je mene neko oterao, pa da ja molim da se vratim. Ne, jednostavno sam otišao u trenutku kad sam mislio da treba. Da li sam se pokajao, da li sam očinio dobru stvar, lošu stvar, da li sam napravio grešku, to je sve nekako promenljivo. Uglavnom najbitnije je da sam ja sad odmoran i spreman za nove pobede - govorio je Milan Milošević, pa dodao:

- Ko zna šta će sve da se izdešava, u šoubizu je sve normalno i dozvoljeno.

Kako je izgledao delić Osmanove emisije sa Milanom možete pogledati u videu iznad.

"Pokajao se Milanče što je otišao sa Pinka. Ovo je najava za njegov povratak", "Vratite ga, sa njegovim odlaskom je sve krenulo nizbrdo... Jedino on je uspevao od srca da nas nasmeje! Milanče unikatan si i jedinstven", "Milane, kralju, vrati se što pre, bez tebe nije ono pravo, hoćemo da opet gori Balkan" - bili su samo neki od komentara!