21.09.2023.

23:56

Foto: ATA Images

Džet set

Poznati voditelj raskrinkao Teu Tairović: "Ona negira istinu, ali sve je bilo namešteno"

Tokom njenog gostovanja kod voditelja Siniše Medića, kada su se postavila intimna pitanja i razgovaralo o njenom privatnom životu, Tea je ustala iz svoje stolice i napustila emisiju.

Svi su bili iznenađeni pevačicinim postupkom, kao i načinom na koji voditelj postavlja pitanja. Sada, konačno, otkrivena je istina.

Siniši je postavljeno pitanje da prokomentariše skandal sa Teom, a on je javno priznao da je to sve bio dogovor, kao i da su za to znali i publika i svi ostali koji su se u tom trenutku nalazili u studiju.

Informer

 

- Tea Tairovic je bila prosto dogovorena. Svima priča da to jednostavno nije istina. Ona se, između ostalog, nije ni preterano oglašavala, ali ljudi koji su bili u studiju i publika i gosti znaju da je to bio naš dogovor. Čitava scena je bila dogovor - rekao je Medić.

Podsetimo, Teu je voditelj Siniša Medić, između ostalog, pitao i da li joj je eksplicitni snimak, koji je procurio u javnost, pomogao u karijereri, ona je odbila da mu odgovori, a bila je i vidno iznervirana. Nakon što je izvela svoju pesmu, Siniša je pitao Teu da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo, pa je promenila i izraz lica.