22.09.2023.

13:17

Foto: ata/Instagram prntscreen/Uki_q

Džet set

Opljačkana Uki Ku! Influenserki obili stan, odneli pare i nakit, ona sve objavila

Kako je Uki sama potvrdila na svom profilu na Instagramu, lopovi su ušli kroz prozor stana, nakon što su prethodno postavili merdevine. A kada su ispreturali sve u stanu, pronašli su sav nakit, skupocene torbe i novac.

Informer

Inače, influenserka je imala dosta novca koji je juče, nekoliko časova pre pljačke, podigla u banci kako bi imala za putovanje za koje se spremala:

- Danas između 14 i 20 časova mi je opljačkan stan, ušli su kroz prozor koji su obili i upali sa merdevinama. Vodite računa, sta bih vam rekla... Ovo je scena koju sam zatekla iza zgrade - napisala je Uki, koja je potvrdila da je zvala policiju:

Informer

 

- I da zvala sam policiju naravno, tri sata sam čučala ispred zgrade. Nisam mogla da uđem u stan dok je bio uviđaj - napisala je ona koja je dala savet svojim pratiocima:

Informer

- Ovo su stvari koje se planski rade. obratite pažnju.. Šta znam, evo izvucite pouku iz moje situacije zato i delim sve s vama. Ne držite pare u kući. Ja ih, inače, ne držim al' sutra treba da putujem pa sam zato podigla tu lovu koju su pokrali Oni ciljaju na pare i nakit, tehniku mi nisu dirali  - otkrila je influenserka kojoj su lopovi i isprljali stan, pa im je ona poručila:

- Okupajte se, lopovi, neću da čistim za vama!