23.09.2023.

11:33

Foto: printscreen

Džet set

Beograđanin ponovo rešeta Hrvate! Nakon famoznog snimka sa auto-puta, Leo Mujić očitao novu lekciju komšijama (VIDEO)

Baletan i koreograf iz Beograda, Leo Mujić, postao je hit na društvenim mrežama pre skoro 10 godina i to zbog izjave o gužvama na auto-putu u Hrvatskoj.

Mujić je tada na pitanje novinarke HRT-a "da li je gužva na auto-putu" odgovorio:

- Šta mislite? Nije gužva, nego je katastrofa. Uvedite vinjete, na šta liči ovo, kakvo iživljavanje. Petkom se uvek zezne čovek kad ide, zar je onda svaki petak izuzetak? Stay out of the highway in the fridays (Ne idite auto-putem petkom). Šta je ovo, Mad Max (Pobesneli Maks)? Seriously (Ozbiljno)? - rekao je tada Leo, pa dao savet novinarki da se zaštiti od sunca:

Osam godina kasnije, Leo je ponovo postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, svetski priznati umetnik Lunar je na uglu Preradovićeve i Masarikove oslikao ulicu, a novinar je Lea pitao šta misli o muralu.

Mural inače nije na ulici, mural je u prevodu zid. Dakle, ovo zid nije, ovo je trotoar iliti "wannabe" bivša ulica. Pa, simpatičan je, malo se već uprljao, to mu je verovatno posao budući da nije mural - rekao je Leo za Index.hr, pa dodao:

Lea je novinar upitao da li ima dovoljno umetnosti, na šta je odgovorio sledeće:

- Znate li ko sam ja? - rekao je Leo, inače plesač i koreograf koji se proslavio koreografijom baleta "Ana Karenjina" u zagrebačkom HNK, te koreografijom i režijom baleta "Opasne veze" na Dubrovačkim letnjim igrama 2014. godine. 

Nakon što spiker nije mogao da ga prepozna, Mujić je odgovorio na pitanje:

Umetnosti ima dovoljno, ali očigledno ste mi sada dokazali da nema dovoljno kupaca za istu - izjavio je Leo Mujić.