25.09.2023.

11:45

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Miljanu Kulić i Natašu Bekvalac povezuje veoma zanimljiva činjenica! Možete li da pretpostavite o čemu je reč?

Pevačica Nataša Bekvalac danas proslavlja četrdeset treći rođendan, a na Instagram profilu od ranog jutra ređaju se čestitke koje su joj uputili mnogobrojni fanovi, prijatelji i članovi porodice. 

Iako je možda nikada ni u kom slučaju ne biste povezali sa Miljanom Kulić, muzičku i rijaliti zvezdu povezuje veoma zanimljiva činjenica. 

Naime, Nataša i Miljana koja je široj javnosti poznata po mnogobrojnim skandalima, rođene su isti dan, a ovu činjenicu jednom prilikom u šali je prokomentarisala i Bekvalčeva. 

Panonska barbika poznata je po specifičnom smislu za humor, a tokom gostovanja u jednoj emisiji na televiziji Pink Nataša je sve nasmejala priznanjem da pronalazi mnogo sličnosti u svom i Miljaninom ponašanju što su potvdile i pevačicine sestre. 

- Postoje oni Miljanini kratki klipovi koji izlaze na Instagramu, naravno da se prepoznajem u tome, između ostalog smo rođene na isti dan, 25. septembra -  rekla je Bekvalčeva kroz osmeh u emisiji "Magazin IN" i dobila gromoglasan aplauz.

Informer

 

Sa druge strane, rijaliti zvezda je pričajući o svojoj sudbini pronašla mnoštvo sličnosti između sebe i pevačice. 

-Imam sličnu sudninu kao Nataša Bekvalac. Rođene smo istog datuma u isto vreme. Ona ima dvoje dece sa dva različita muškarca, a i dalje je najpoželjnija. Eto, to je to - izjavila je Kulićeva za "Alo" jednom prilikom. 

Podsetimo, Miljana je tokom učešća u rijalitiju ostala u drugom stanju, dok Nataša ima dve ćerke iz dva razvedena braka, sa Danilom Ikodinovićem i Lukom Lazukićem.