25.09.2023.

15:30

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ana Kokić postaje voditeljka! Atraktivna pevačica uskoro dobija svoju emisiju

Ana Kokić postaje voditeljka i imaće svoj tok-šou, saznaje Informer. Atraktivna pevačica je posle 24 godine na estradi odlučila da se oproba u novom poslu i na Blic televiziji će voditi zabavnu emisiju, u kojoj će ugostiti svoje kolege sa estrade, glumce, dizajnere, manekene, sportiste...

Informer

 

Ana je na nedavno održanoj žurci predstavljena kao novo lice te televizije, što je mnoge iznenadilo pošto je ta informacija duže vreme čuvana u strogoj tajnosti.

Uspeh garantovan
- Ana je ovog leta pregovarala o novom poslu, ponudili su joj da ima svoj tok-šou u večernjim časovima. Razmišljala je da li će moći da uklopi sve obaveze, jer ne želi da napusti pevanje. Što se tiče porodice, ćerke Nina i Tea su već velike, imaju 14 i 13 godina i nema mnogo obaveza oko njih, pa s njima neće imati nikakvih problema - kaže izvor blizak pevačici i objašnjava da li će Ana smanjiti nastupe kako bi se više posvetila voditeljskom poslu:
- Ana neće morati da otkazuje nastupe, imaće slobodne dane na televiziji, pa će moći i da peva i da snima emisije. Zato je na kraju odlučila da prihvati ponudu. Nema tremu jer je navikla na kamere, ali svakako joj na početku neće biti svejedno dok se ne navikne na novi posao.
Pevačica jedva čeka da se posveti svojoj emisiji.
- Ana drži estradu u malom prstu, zna mnoge tajne svojih kolega i naravno da to neće iskoristiti za svoj tok-šou, ali će se potruditi da emisije budu zabavne. Imaće pomoć kolega s televizije, dolaziće joj u goste aktuelni pevači, glumci, dizajneri, manekeni, tekstopisci, književnici, sportisti... Svi veruju u uspeh njene emisije, a ona je nestrpljiva da stane pred kamere i oproba se u novom poslu - završava priču pevačicin blizak prijatelj.

Informer

 

Pobedila u TLZP

Podsetimo, Ana je na estradu kročila kao devojčurak sa grupom "Energija", potom se otisnula u solo vode i postala jedna od najtraženijih pevačica na beogradskim splavovima. Snimila je nekoliko samostalnih hit albuma, a sve je oduševila i maestralnim transformacijama u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je i pobedila!

Voditeljstvom se bave i Goca, Tijana, Haris, Nada, Maja...

Ana Kokić će svojom zabavnom emisijom krenuti stopama nekih svojih kolega pevača, koji rade kao voditelji. Nekim pevačima je to bio kratki izlet, a neki se voditeljstvom uspešno bave već godinama. Tako Goca Tržan na K1 uspešno vodi emisiju "Ako progovorim", dok Tijana Dapčević već 13 godina radi razne emisije, a poslednja je "Večer sa Tijanom" na jednoj makedonskoj televiziji. Od prošle godine Haris Džinović ima svoj kulinarski šou "Muštuluk", Nada Obrić je dugo vodila čak dve emisije "Svet uspešnih" i "Zvezdana staza", dok je Maja Marijana vodila emisiju "Utorkom u 8".