25.09.2023.

16:49

Foto: ATAimages

Džet set

Mrežaste čarape i čipkasti grudnjak! Ceca u vreloj kombinaciji stigla na snimanje emisije, svi gledali samo u nju (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju emisije "Zvezde Granda", a svojim izgledom je sve prisutne ostavila bez reči. 

Njene duge noge došle su još više do izražaja u crnom, kratkom šortsu, a ispod crne košulje imala je samo čipkasti brushalter. 

Informer

Ceca je otkrila da joj se sviđaju nova pravila u "Zvezdama Granda", kao i da jedva čeka da vidi sve kandidate. 

- Gledala sam prvu epizodu "Zvezda Granda", videla sam da je bila sjajna atmosfera. Reakcije publike su sjajne, sviđaju im se nova pravila, kažu da je zanimljivije, novije. Ja nisam pričala puno ni pre nego što nam je ograničeno na 30 sekundi, tako da mi je to pravilo super palo. Moji odgovori su bili precizni, konkretni. Nema tu mnogo okolišanja. Nismo još uvek videli sve kandidate, kad budemo kompletirali grupu, onda ćemo znati sa čime raspolažemo - rekla je Ceca.

Informer

 

Ceca je istakla da joj je ponekad teško da stalno menja stajlinge. 

- Jako teško mi pada to menjanje stajlinga. Imam mnogo pojavljivanja, desi se i da omanem. Nešto se dobro slika, nešto drugo bolje izgleda uživo. Sve je to lutrija, a ja iskreno ne znam šta da izmislim, a da bude drugačije i novo. Četiri nastupa nedeljno, svuda moram da izgledam drugačije, da se ne ponovim, a da opet sve to bude elegantno, lepo, ljudima dopadljivo i uvek će se naći oni kojima se ne sviđa, bože moj - rekla je ona.