26.09.2023.

07:55

Foto: ata/Shutterstock

Džet set

Jelisaveta prošetala sat s dijamantima od 70.000 evra, samo reper ima skuplji! Glumica "prešišala" čak i Brenu

Jedini koji na javnoj sceni ima skuplji sat od Jelisavete je reper Devito koji je nedavno pokazao "čuku" koja košta kao garsonjera u Beogradu.

Informer

Jedan od najskupljih satova trenutno ima reper Devito, koji je svoj novi zlatni "roleks" ponosno nosio i s njim pozirao na koncertu Jelene Karleuše u Beogradu na vodi. Njegova cena je trenutno oko 75.000 evra, a u pitanju je model "dajtona" u kombinaciji žutog zlata i zelene boje, a on će tek dobiti na ceni u bliskoj budućnosti s obzirom na to da se već neko vreme više ne proizvodi i da će do kraja godine biti isporučeni poslednji komadi.

Informer

Malo skuplji brojač vremena na svojoj ruci ima i Lepa Brena, koja se takođe odlučila za "roleks", i to model "kosmograf dajtona" od žutog zlata s crnim keramičkim detaljima. Cena u maloprodaji mu je 33.250 evra.

Informer

Nedavno se ponovio i Relja Popović. On se takođe odlučio za zlatni "roleks" i to model "dej-dejt baget". I njegov sat je urađen u kombinaciji s dijamantima, a posebno je došao do izražaja u kombinaciji s crnim autfitom u kom je pozirao za svoje društvene mreže, a čija je cena 43.500 evra.

Među sportistima je ubedljivo na prvom mestu Dušan Vlahović. Ovaj fudbaler je poznat kao ljubitelj lepih i kvalitetnih satova, pa je i on izabrao "roleks dej-dejt" u kombinaciji žutog zlata i dijamanata. Tržišna vrednost ovog časovnika je 65.000 evra.

Informer

"Najskromnija" među njima je bivša teniserka Ana Ivanović, koja već godinama ne skida svoj čelični "roleks dajtonu" od "samo" 20.000 evra, iako je poznato da je ona svojevremeno bila zaštitno lice ovog luksuznog brenda.