26.09.2023.

20:00

Foto: Informer/privatna arhiva

Džet set

Slađa: Najbolja sam riba na estradi, a sama sam! Silvia: Lepa sam na mamu i imam dečka fudbalera!

Na promociji koju su organizovale u jednom beogradskom klubu svi su se okretali za atraktivnom denserkom, a ona je za Informer samouvereno rekla da sebe smatra najzgodnijom pevačicom iako uveliko "gazi" šestu deceniju života!

Informer

 

- Imam 55 godina i najbolja sam riba na estradi! Baš mi prija ta laskava titula, koju, eto, svake godine dobijam. Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se "picnem" jer stvarno nemam ništa protiv estetskih korekcija. Volela bih da mi koleginice stanu na crtu, da se skinemo i uporedimo, mada bi najbolje bilo da postoji žiri koji bi ocenio naš izgled. Ne znam koja bi pevačica mogla u tom smislu da mi parira! Imam ogledalo, svesna sam sebe i svojih kvaliteta, mada smatram da je najbitnija lepota iznutra. Važno je da budeš pošten, da nisi izdajica i kukavica i da ne varaš, a ja sam baš takva - kaže Slađa.
Njena ćerka Silvia, koju je denserka dobila u braku sa Đoletom Đoganijem, ponosna je što liči na majku.

Informer

 

- Lepa sam na mamu i to mi svi govore, pogotovo otkad sam prešla tridesetu. Aktivno treniram, zdravo se hranim i želim da budem savršena kao mama. Veoma smo vezane, treniramo i nastupamo zajedno, ona je moj najveći oslonac, uvek je tu za mene i na tome sam joj beskrajno zahvalna. Volela bih da budem dobra majka svojoj ćerkici kao što je ona meni - priča Silvia.
Iako je najpoželjnija, Slađa otkriva da je sama!
- Prija mi samoća, mislim da je to tajna mog dobrog izgleda. Shvatila sam da frajera za mene nema! Mogao bi da me osvoji samo muškarac koji ima dušu i koji poštuje moje kvalitete. Bitno mi je da mi bude lojalan, da bude drug, brat i, najvažnije, da bude pravi muškarac! - priča denserka, a njena ćerka dodaje da ona nema ljubavnih problema:
- Imam dečka fudbalera! Bio je u Zvezdi, sada igra u inostranstvu, ali neću da otkrivam njegovo ime. Zasad krijemo našu ljubav, a kada se desi pravi momenat, pojavićemo se zajedno. Ćerka Tia bi volela da dobije brata ili sestru, pa što da ne, možda se ponovo udam!

Informer

Đole nije došao na promociju jer mu je spot eksplicitan

Đole Đogani nije došao na promociju pesme "Mili" svoje ćerke Silvie.
- Tata nije došao na promociju jer smatra da je spot eksplicitan. On je iz nekog drugog vremena i ovakav vid umetnosti mu se ne dopada - kaže Silvia, a Slađa dodaje da bivšem mužu ništa ne zamera:
- Nisam ljuta što nije došao. Mi smo u dobrim odnosima, viđamo se, dolazi kod nas kući, dobar je prema deci...
Silviju su podržali denseri Doktor Igi i Sani i Natalija Trik FX, ali i reperi Nenad Marinković Gastoz i Tozla.